Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, July 24, 2012

Mood raya tu x sampai...



tetiba tah macam mana rajin plak jari ni nak meng"google"
benda yg di cari adalah " sampul duit raya 2012..." dan trus tekan "image" 
jadi mcm2 laa gmbar yg keluar...


tapi x tau laa kenapa...x berkenan sgt dgn design2 skrg...nak kata awak ni menolak perubahan tu x la...cuma bile tgk design2 tu semua.... langsung x dpt mood & feel raya ni....mmg x dinafikan menarik & ni semua mengikut peredaran zaman... tp entah la...rasanya sampul yg dulu-dulu gak ok...






 minta maaf laa kepada designer sampul2 ni...sbb diri ku x berapa setuju dgn design mcm ni...





hati ku masih lagi suke kan yg lama.... sejuk je memandang nya



nak di ubah sikit-sikit mcm ni pun ok laa...masih boleh diterima....

 

apa plak pandangan kengkawan semua ?



*gmbr semua ikhsan dari google



No comments: