Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 23, 2011

Siaran langsung ku dari.....

Tadaaaa..... Skrg ni otw ke tempat yg bernombor 1 dlm gmbr tersebut....tinggal la mr zuar n zikry buat seketika....aku g menenangkan otak kejap....nak happy2 dgn kengkawan....

Ni sumanya sbb kursus ✗ cukup 7hari lg utk thun ni...jd nak ✗ nak terpaksa & rela hati utk pergi....sbnarnya mmg nak g pun sbb da lama dok teringin nak join kursus team building ni...kli ni nama ku naik lak...so sambar je la...

last masa dtg pangkor & itu la kli pertama jejakkan kaki kat pangkor 3tahun lepas...2mggu lpas kawin....tu pun sbb ada sepupu kwin kat lumut..jd g la msuk pangkor kejap...bpe jam je pun...g sna just makann t/h lpas tu g cri ikan bilis kat area jeti....lpas tu balik laa...itu je...



*kli nak berjimba sakan dgn kengkawan.....

No comments: