Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 9, 2011

timur + barat....... tiba@murrat.... errkkk



raya haji hari tu aku beraya kat umah MIL....jd MIL buat rendang daging...
aku ni lebih suke rendang daging dari ayam....tambah2 lak sedap....hummmp apa lagi aku mintak bungkus laa....

malam isnin ri tu aku ada buat spagetti carbonara utk mr zuar....tp tekak aku ni mcm x leh trima je...jd aku cuba laaa makan spagetti ni dgn rendang.....hahahhaha

rasanya.....sedapppppp....sbb rendang nya sedap....spagetti tu just buat tambahan jer utk mengenyang kan...tp ok laa nod bad rasanya...oleh tu aku dgn berbesar hatinya nak bg nama utk resepi ni....


SPAGETTI TIBA@MURRAT BERENDANG DAGING....!!!!


1 comment:

kak ina kl said...

salam ziarah..apa salahnya nak adunkan makanan tu ..janji sodap kat tekak udahlah