Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, November 10, 2011

x sabar ni...

salam......& morning......
hari ni xcited dtg opis sbb nya aku 1/2 day jer...huhuhuhu
cepat laa kul 1....nak cabut balik


nak bwk zikry g hospital hari ni...
ada speech theraphy....1st time g ni...xtau mcm mana...teruja pun ye jugak tu
hope zikry ok ptg karang.....riso gak klo dia buat perangai...









1 comment:

~aSFaLiZa~ said...

speech therapy tu mcm mana siti. sorry tanya sbb mmg tak tahu