Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, November 14, 2011

kenapakah....?

nak tnya laaa....u alls  ada prob x bile buka acc NUFFNANG ?


akunya prob la....dekat home tu ok lagi...tp bile je klik kat "earning" @ item2 yg sebaris dgn nya...suma x ok....dia keluar bahasa komputer lak.....xtau apa sebabnya....








4 comments:

LYAfrina said...

ye k jd mcm tu?? arini x buka lagi acc nuff..sblum2 ni ok jer...tp kdg2 ada gk dia buat x ok.

~aSFaLiZa~ said...

kita pun kena macam tu jugak. tapi tgk kat pc lain ok je

SiTi said...

aaah...dah 2-3 hari mcm tu

SiTi said...

ye laa...ct try bukak kat pc lain baru ok....