Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 23, 2011

Kejadian datang opis

Hari ni dtg2 je nampak keta bomba....abg polis pun ada...ingatkan ada kebakaran ke..ada ular masuk opis ke...mna la tau kan...sbb abg bomba ada kan...

tgk2 ada x-cident...nampak truk gak...tayar keta satria patah...pastu tgk van suzuki tu bahagian badannya abis kemek-kemek sebelah kiri pemandu....ikut firasat aku la...pemandu xde apa2...tp tgk kat situ xde pun owner keta...


*pesanan utk semua driver2 sila bwk keta berhati-hati ye...igt org tersayang

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ngeri btol eksiden2 ni. mintak dijauhkan.

sisdee said...

tayar pecah? mcm teruk mmg huhuhu..hati2lah klu memandu :(

mrs.ecam said...

ni bkn kt jln rye kn??? camne leh jadik teruk camtu??? huuu

SiTi said...

e.l.i.s.s.m.i.e. - mmg..mntak dijauhkan laa....

SiTi said...

sisdee. - patah tayar nya tu..tah mcm mana leh mcm tu pun xtau.

SiTi said...

mrs.ecam. - aaah bukan kt jln raya besar...ni dah msuk kaw parking kat opis ni...dgr kata van suzuki tu terbalik n hmpir terbakar...sbb tu bomba dtg smbur pasir...bukan jalan lurus pun nak bwk laju leh jd truk sgt mcm tu