Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 9, 2011

Ahli baru......antara linkungan 7bilion

last week kan aku duk bercerita yg pasal  masak lauk berpantang kan
sbb nya family kami menerima seorg lagi ahli baru.... tahniah kpd adik ipar ku (azri)& isteri nya (sufia)

bertambah lagi cucu MIL & FIL....
dan lelaki lagi kali ni...heheheh masuk ni da 4 lelaki 1 pompuan...

baby boy yg lahir sbb c-zer ni di beri nama amer al-faris (ejaan tu x pasti) pada 3.11.11(khamis malam jumaat)...terpaksa di keluarkan melalui tingkap walaupun dah bukak 7 kerana bila push jer jantung baby lemah & doc kata kemungkinan baby terbelit tali pusat....dan alhamdulillah semuanya telah selamat


hai semua....peacee
jumaat ptg tu aku baru berkesempatan ke hospital....amik zikry kt taska trus bwk g hospital....smpai je nmpk taman mainan...jd bwk kejap dia kt situ....sudahnya x mo beranjak dari situ....susah2 sgt...ha tu dia tgk papa nya angkat cam ni



smpai je kt bilik....meluru dia masuk naik atas katil hospital....adushhhh anak aku ni...bile aku tunjuk baby...baby...dia x peduli jer....sekali aku dukung...ha tu dia menangis sakan.....bergolek gelantang kat lantai....siap pegang2 kaki aku lagi...x kasi gerak....mmg x berani aku dukung baby smbil duduk...takut zikry terkam je....

masa ni zikry tgh berguling kt lantai....lupa lak nak amik gmbr zikry masa ni...hehehhe rugi tul




* insyallah tahun depan akan di usahakan utk gegirl plak....opppsssss




4 comments:

::Deela:: said...

hohoo..dh boleh start kira2 dh ni biler mau operasi yang gegurl tuh...chaiyok2...

nnti aku menyusul tahun berikut nyer...kot lah...hehe

Sidratul Muntaha said...

bau baby mmg heaven..
klu baby tu chubby,ras nak kunyah2 jer..

SiTi said...

::Deela:: ~ hahahah.....kira wei...mesti kira...xmo jdi cm dulu bersalin time pose...semput aku nak mengganti nya....

ok...roger..jgn x menyusul plak ye

SiTi said...

Sidratul Muntaha ~ yup....bau baby mmg xleh di tandingi...bukan baby jer....zikry yg 2y tu pun ct duk cium2 bau dia jer lg...hahhah