Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, November 1, 2011

ni la akibatnya.....

padan muke aku...
sapa suh malas sgt...haa kan da rugi...
dari 2 skg tggal 1 jer.... =(


dalam kepala otak ni byk jer nak buat...tp x terbuat2 entry nya...haaa kan da xde yg melekat da...
aku bru tgk NUFFNANG ku...ada 1 jer BE skrg ni...

BE aku yg RIM Playbook Grapevine paling byk amaun nya & paling lama yg aku penah ada setakat ni...walaupun mcm mana aku still happy gak sbb ada BE DIGI yg still melekat...harap2 aku dpt mengumpul dgn BE ni....



* mood M***S tgh melanda...tu yg beberapa hari x update nih...









No comments: