Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, November 29, 2011

Masuk opis terus mengira




Hari ni mood utk bekerja masih belum muncul….sebabnya :-



·        Risaukan kesihatan mak….mak masih x leh berdiri & duduk….mak just baring je sepanjang hari…kalau nak ke toilet je baru bangun tu pun tgk muka mak puas menahan sakit…semua kerja2 rumah abah yg buat…dari mengemas….memasak…sidai & melipat kain…papah mak ke toilet…semuanya abah buat…sepanajng 2hari kt kg laa kurang sikit beban abah…..


·        Sebab ke-2…..baru balik dari berkursus + bercuti kan…..lbih kurang seminggu tinggal kan opis….pastu pulak msuk2 jer opis tgk agak lengang…ramai yg amik cuti




Jadi aku pun terpikir-pikir utk bercuti….nak balik kg tolong jaga mak….jadi aku trus amik paper…amik calculator & calendar….kira punya kira tgk cuti ku Cuma tinggal 10hari….alamatnya mmg xde laa aku dpt simpan utk GCR lagi utk thun ni….semuanya carry forward jer la nmpknya….







*sedih plak bile mak tnya..”angah….agak-agak mak boleh jalan balik x?”…..


1 comment:

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

jom sama2 kita kira ok...

ps:farisyah buat speech therapy kat hospital putrajaya