Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 16, 2011

NAPBAS 2011 - Nuffnang Asia Pacific Blog Award 2011

Td dpt email dri NUFFNANG…..diorg mintak vote kan utk semua kategori….tempoh utk vote ni stat 15 Nov 2011 sampai la 27 Nov 2011…jom kita ramai2 pilih blog pilihan & yg terbaik….


 ada 13 kategori dan 12 kategori layak utk kita vote....


* MOST INFLUENTIAL BLOG
* BEST MICRO BLOG
* MOST ORIGINAL BLOG DESIGN
* BEST ENTERTAINMENT BLOG
* BEST FOOD BLOG
* BEST TRAVEL BLOG
* BEST FASHION BLOG
* BEST PHOTOGRAPHY BLOG
* BEST GEEK BLOG
* BEST PARENTING BLOG
* BEST LIFESTYLE BLOG
* HIDDEN GEM








kat sidebar tue aku dah letakkan voting widget utk memudah kan u all..... =)


untuk yg teringin jadi tetamu vip masa majlis tu plak....boleh laa join contest nya kat sini
walaupun blog kita2 ni x tersenarai pe salahnya kan kalau nak memeriahkan lagi suasana....terasa laa bahang nya...mna laa tau kot2 tahun depan tersenarai plak ke....hahahahah berangan itu perlu ada gak utk sesekali.....



No comments: