Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 2, 2011

Bikers terhebat…





Sebab nya dia boleh bawa motor terbalik…..wooo lagi hebat dari pelumba GP….hari tu masa g alamanda bwk budak bujang ni naik motor…puas da aku betulkan kedudukan dia…dia pusing kan balik badan dia…punya kuat laa dia pegang xnak aku pusing kan dia…aku ckp handle kat sini…kat sini haaa…x mau jgk…mcm ni laa jadi nya…syok sendiri ….bwk motor tebalik….


Steady laaa anak mama….!!!!




* skrg ni kalau nak keluar umah je mesti nak bawak beg dia tu......bajuu, beg dah sama jer kaler dgn moto... 



4 comments:

syariza09 said...

ni lg dasyat, leh bawa moto terbalik gitu..agaknya pusing belakang tu lbh best kot :)

SiTi said...

hahahah...ye la tue..selesa kot bg dia

::Deela:: said...

ke dier penah tgk papa dier bawak moto gaya terbalik cmne...haha...

yang penting cute!!

SiTi said...

mungkin gak tu...kot2 dia tunjuk kat zikry jer skill ni....hehehehe