Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 9, 2011

sanggup kah...?

jom kita tgk pic-pic ni....


berrambut bergini...hingga menutupi muka sendiri...
mcm mana nak korek telinga yer....?





 kalau mcm ni pulak....kompom boleh berjimat kan...sbb xperlu lagi nak beli penyapu dah....smbil jalan leh sapu sekali....
tapi mcm mana laa diorg ni basuh rambut...?
agak2 bape lama ekkk diorg bersyampu...?




alaaaaaaa tomey.....tomeyy......
budak ni pun suke jer kan.....senang je...xyah dah nak menghangkut kehulu kehilir stroller...
bonet keta pun x penuh dah.....






3 comments:

I am...izuan said...

oii!!kenapa budak tu macam tu?hahahahah!!!!

rambut tu...eee, x kan la sampai panjang tu

SiTi said...

ahahahah.....cute je tgk budak tu

ainnoraini said...

Rambut yg panjang tuu kalau terjumpa mlm2 harus pengsannn