Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 30, 2011

header baru.....







amacam ok x....? tp mcm x centre laa plak pic tu...nnti laaa klo rajin lagi tmbh laa 1 pic bg centre...
kalau rajin laaa...heheheh pic ni pun suh mr zuar ku yg edit.... aku ni nak edit...tgk masa yg betul2 terluang baru laa dpt kot...tp edit sikit2 je laa yg tau nya....advance2 slalunya suh mr zuar je...


mmg dah lama benar nak tukar header...header yg dulu tu sejak stat ber"blogging" lagi pakainya....xpenah nak bertukar....header yg baru ni pun xtau laaa bile tahun nya plak akan ditukarkan nnti...hehehe






2 comments:

MRS. K said...

comell.. tapi tak center lah yang

SiTi said...

tu laaa....cmne nak center kan ekk..?