Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, November 21, 2011

rimas dgn background....!!


dah 2 3 kali cuba tukar background....still x boleh gak...
aduhai....kena amik cuti sehari  ni nmpknya.....duk dpn pc ni....godek semuanya...

berat sebelah dah kepala ni rasanya....
dah byk toturial cuba still x dpt....bengap nar laa aku ni haiii.....mmg x besa dgn benda2 mcm ni...tu sbb laa aku ni jrang benar nak tukar2 tamplate laa background laaa...sbb takut terhilang segala yg ada....penah sekali dulu aku tukar....hilang semua entry....fuhhhh bedebar rasanya....jantung ni dup...dap...dup...dap siap berdoa bagai...supaya dpat balik entry yg dulu.....nasib baik laa dapat...tue pun tah aku pun x hengat tah mcm mna aku duk godek....







1 comment:

syariza09 said...

sy pon kalo nk tuka layout pikir kt 10x , bknnya per malas nk godek2, tambah2 pulak kalo kena edit html