Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, November 5, 2011

Pisang bersalut emas

Hamik ko... Nama pisang ni...hahahah aku yg wat...jd sesedap hati je nak letak pe...

Senang je ni...bancuh je dulu tepung adabi tu...buh air sikit..buh garam sikit...pastu masuk kan pisang...aku nak rangup aku salutkan laa dgn bread crumbs....jadi laa mcm ni....sedap...sbb garing...aku mmg suke yg garing-garing ni....

No comments: