Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 2, 2013

10 bulan....




alhamdulillah hingga skrg auni masih bf.... makan pun da selera.. x mcm memula makan dlu... makan dia cuma sehari sekali... huhuhu mama nya malas nak bg makan malam.... pg n malam akan bg biskut... tp klau terlebih rajin dpt la auni bubur.... bubur dia pun dah x blend tp cuma di lenyek jer... aku still x riso sbb berat badan masih naik dgn cantikk.... cuma kalau benda2 yg aku makan yg boleh di sumbatkan kat dia aku sumbat je... ikan goreng pun ikan goreng la... dia pun nak je makan bg je la kan...



dia skrg dah tau bile kena marah... huhuhu... klo kena marah dia akan stop kaku kejap... pastu pandang muka kita dia kelip2 kan mata.... konon comel laa buat gitu... lepas tu dia buat balik apa yg dia nak buat...



*alamak x reti nak kecikkan video ni... sbb ni copy link dri fb

menapak... tgk jgk... ada masa dia rajin nak buat... ada masa xnak...



*9bulan -7.7kg




No comments: