Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, April 23, 2010

Memang b*d*h laaaa diorgggg!!!!!

argghhh tensen nya aku..!!!
kalo aku tau...hari xde aku g keja tau...!!!!
sorry laaa kalo pepagi ni aku dah mengamuk sakan....

aku geram betul laaa diorg² kat opis ni...pikir diri sendiri jerr
xda pikir susah org langsung...ada ke patut nak wat meeting jugak 
hari ni kul 6ptg....!!!! wat da f**k...!!!

giler kentang laa diorg...yg aku bertambah geram tu...sipolan A dan sipolan B tu
main yg jadi batu api utk buat jugak meeting ptg ni....klo x..diorg nak buat esok tau...!!!
tu pun x jadi sbb letrik x da..TNB nak wat keja...mmg b*d*h laaa sipolan dua ekor tu
mmg kesian laa kat laki & bini masing....dan diorg tu jugak laaa org yg paling 
suka outstation....dan paling suka gak bodek org² atasan ni....
konon diorg ni keja dgn penuh komitet laaa...podahhhhh...!!!

8 comments:

mrs.ecam said...

erkk sabaq....sabaq...apekehenyer ngamok pepagi jumaat nih??? uhuhuhu

SiTi said...

TU laaA...PePaGi nI DaH nGAMuK KaN...huHUhu tP kT oPiS ni LaGI RaMaI yG NgAMuK...dI sEbAb kAn OrG2 ItU...

Ena said...

alahai..

sabar ye siti..

camtu la keje nie. kan..mcm2 peel kiter jumpe.. yg tak tahan tu dapat kai ampu, bodek & yg sewaktu dengannya..

SiTi said...

NaK waT CmnE kak...KeNa lAa SbAR juGaK waLaUPuN HaTi pAnAs...

*OrG2 cMtU LaA MeNyUsAhkAn OrG lAiN DeMi kEsenAnGAN & kEbAhAgIaN sEnDiRi

anaklias said...

uish..jgn rsao..ank mu akn slamt..huhuhu

SiTi said...

HuhUHU..MmG sLaMaT...tApi TaKuT pApA NyA xDpt HnDle JeR nNtI

III bDkNaKaL III said...

dorg mmg B____H..huhu....

SiTi said...

stUju²