Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, December 20, 2011

Clearr...!!!

Fuhh....lega..akhirnya selesai dah mem"packing" semua barang...dah mcm pindah rumah....smua barang stor nak kena kemas & packing....brg2 personal @yg kt meja je dah 4 kotak....tu lom cite yg dlm stor...berpuluh-puluh....org lain tu just kemas barang-barang personal je....


Esok plak pemindahan barang...dah masuk tempat baru nak kena kemas n susun pulak....dah rasa keja dgn movers plak dah ni....

2 comments:

syariza09 said...

ilang???bahaya tu..slalunya kalo tabung, sy suka simpan lam laci...

jaga2...itu toyol kaler ijau sudaa muncul

syariza09 said...

ilang???bahaya tu..slalunya kalo tabung, sy suka simpan lam laci...

jaga2...itu toyol kaler ijau sudaa muncul