Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, December 5, 2011

Bawak budak demam jalan-jalan

Rasanya kali ni paling lama zikry bertahan xdemam...dlm 3bulan gak kot dia bertahan...tp petang semalam tetiba dia demam...dah la esok dia ada audio test...doc da pesan..test ✗ boleh buat kalu dia ✗ sihat...so kena pastilkan dia ✗ demam...selsema n sebagainya....

Jd hari ni...aku terpaksa laa cuti....lpas je bwk g klinik aku ajak mr zuar ke mid velly...nak bwk zikry ke indoor playground...mmg da lama nak bwk tp ✗ tau kat mana...td sebelum kuar umah smpat gak search kat mana


Okk..tunggu next entry utk detail tempatnya ye....

No comments: