Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, December 31, 2011

tahniah OSBON.....




nampaknya lawak orang lama masih boleh diteerima.
dan bak kata zainal abidin...."orang lama lambat panas...." mmg di akui....dah episod berapa tah yg tetiba lawak OSBON  menjadi-jadi dari satu episod ke satu episod....cuma ada sekali tu lawak diorg kurang sikit masa buat lawak kat angkasa lepas......apa yg di amati yg nmpak lawaknya abun.....os sebagai pelengkap dan jadi bahan lawak.....coz abun banyak gunakan gigi os sebagbai lawaknya..


bagi ku.....kalau tgkkan persembahan malam semalam...boboi lagi menyerlah dari osbon bukan nak pertikaikan kemenangan osbon tp just nak bg pendapat ku jerrrrr....tp xde laaa x setuju dgn kemenangan osbon.......bagiku elok gak osbon menang....sekurang-kurangnya dpat gak bagi os kehidupan baru....sbb dia skrg bawak teksi je...coz dah x byk tawaran berlakon kan...kalau boboi menang lagi bertanmbah-tambah laaa kekayaan afdlin shauki & HBC.......


OSBON









VS






BOBOI






No comments: