Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, December 10, 2011

rezeki....rezeki aku dapat RM1,000,000

tuah ayam nampak di kaki....
tuah manusia xde sape yg tau....

sama laa mcm aku ni...rezeki tetiba dpt RM1,000,000
1 JUTA tueeeee....!!


haa korang igt senang ke nak dpat2 mcm tu je duit sejelepuk byk mcm tu....kalau setakat ko keja gomen...huh smpai pencen pun ko punya gaji xkan dpt sebanyak tu....nak tau mana dtgnya rezeki bergolek-golek tu?







tgk laaa tue aku peserta yg ke 6098....tah bpe ramai lg yg main pun aku x tau







* k.long ku ada g audition & dah smpai ke stage akhir masa hari tu & menunggu panggilan astro...tp xde rezeki...dia xterpilih lak utk ke game sebenar...


No comments: