Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, December 30, 2011

kena rantai dgn bapak sendiri

tergamak kan seorg bapak buat anak kecik dia mcm tu....kalau nakal sgt pun kenapa perlu sampai nak rantai-rantai.....dah laa dirantainya kat dalam toilet....kotor pulak tu...kesian mengenang nasib budak2 tu....kakak yg berumur 5tahun dan adik nya plak 2 tahun...sebaya dgn zikry tue....budak yg x reti apa lagi.....yg diorg tau main jer kan...kalau xde org sgt nak jaga diorg pun...kenapa nak di kurung dalam toilet....?   kalau risau diorg buat benda2 bahaya pun....letak laa diorg dalam bilik...sebelum tu pastikan xde brg2 bahaya dlm bilik tu...lpas tu minta laa bantuan kat jiran...tolong tgk2 kan budak-budak tu.....tinggal kan makanan sekali.....

ni ada ke patut biarkan diorg kat tempat kotor....dah laa di biarkan kelaparan....ishhhh pendek tul akal dia....


diorg makan roti yg diberi oleh jiran



sumber dari HARIAN METRO







No comments: