Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, December 10, 2011

cara orang South Korea shopping......






nak tau macam mana org South Korea bershoppimg....? jom kita tgk apa TESCO cuba buat...
mmg memudahkan semua pelanggannya...ni semua kerana org South Korea adalah workaholic...diorg byk habiskan masa kat opis...


agak-agaknya Malaysia akan jadi mcm ni x...?
mungkin satu hari nnti kan...kita x tau..... 





* ada kwn yg penah study kt sana...katanya nak beli pisang pun guna on9......mahal plak tu....



No comments: