Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, December 20, 2011

hidup nomad di opis





kepada para peserta GA mohon maaf sebab masih x bepeluang nak umumkan pemenangnya...
ni semua gara-gara kena berpindah lagi....kalau sebelum ni pindah bulan puasa haaa kali ni pindah hujung tahun plak...time org lain sibuk bercuti kami kena pindah opis........dalam setahun 10 bulan (lebih kurang laaa......) aku kat sini dah masuk 5x kot pindahnya........harap ni laaaa last pindah....kalau pindahpun aku pindah keluar bahagian ok laa jugak.....hehheheeh






kpkt    -    kwpkb (tingkat 6)

tingkat 6    - tingkat 5

tingkat 5    -    tingkat 3

tingkat 3    -    tingkat 5(dr blok 2 ke blok 1 plak...)

tingkat 5(blok 1)    -    tingkat 5(blok 2)









No comments: