Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, December 2, 2011

Mop idaman ku....

1st sekali nak ucapkan ribuan terima kasih yg teramat sgt utk akk fillanie

sebabnya dengan entry beliau yg berjaya menarik minat ku & berjaya mempengaruhi ku...akk mmg leh jadi promoter berjaya laa.... jom tgk entry nya tu 

setelah berjaya memujuk mr president....merangkap menteri kewangan...akhirnya mr president bersetuju mengeluarkan bajet utk membeli peralatan yg mendatangkan kesenangan utk seisi keluarga...seblum ni aku berkenan dgn mop cosway....yg ada baldi pemerah yg gunakan kaki jer tu...tp setelah di beritahu oleh memberku...dia suke sgt dgn mop akk fillanie ni...senang katanya...aku pun cari laaa akhirnya jumpa laa entry mop zaman moden

mmg di akui...senang yg amat sgt...klau dulu berbasah2 laa kita nak mengemop....skrg x lagi...pakai baju g dinner pun leh sempat mengemop lagi.....=)










* bajetnya xde laa mahal mana pun.....lagi mahal mop cosway tu....x smpai note 50 pun 





1 comment:

Filla ~ Kasihs said...

hehe best kan mop nie :)