Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, December 14, 2011

makan-makan kat "taman"



selama ni duk pusing...pusing kat alamanda tu...baru laa aku tau ada TGI & the garden....
dah kata lama benar x nonton...jadinya xde laa aku menjenguk ke bawah...sbb wayang gmbrnya kt bawah skali...mmg selama ni nmpak2 laa jugak iklan2 TGI  kat alamanda tu....tp xpenah nak amik port pun...sbb xbape minat laa makan kat sana...x kena dgn tekak...sekali je pernah g


ok...nak tau  mcm mana leh tetiba makan kat situ.....
panjang citenya....dan di pendekkan citenya sbb dpt jemputan utk celebrate birthday.....haaaa birthday adik ipar ku....yg dah di rancang oleh biras ku....just family2 je....xrmai pun yg ada..just MIL adik ipar, kami bertiga(aku,mr zuar & zikry) dan da tentulaa org yg dirai hsbnd & wife....family yg lain msing2 x dpt dtg coz buat hari rabu mlm...klo weekend mybe leh berkumpul semua...jom layan gmbar



cantik kan dalam dia


adik ipar dgn wife n MIL nya

kami.....

pilih......

ni laa yg di pilih

lpas je minum susu...trus tido.....

ameer fariz



1st time rasa kek pelangi ni....sedap...suke sgt

last sekali....mesti laa nak jugak duk atas ni...




2 comments:

syariza09 said...

akk pun lom sampai2 lg garden alamanda..teruja la tgk kek tu, br smalam skodeng kek tu kt blog masakan..sedap ekk

SiTi said...

ni klo org x ajak makan agak nya...ct pun x smpai lg kak....sedap kak...hati ni teringin nak buat...tp kena tggu mood rajin laa