Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, December 13, 2011

merah + hitam

apa kehal ni tetiba merah + hitam...?

sbbnya tgh mencari baju yg temanya merah + hitam......utk?
Anual diner.....nak pakai apa pun x tau...dah laa baju yg ada x umah xde yg wrna mcm tu...niat dihati nak vouge-vouge...ahahaah tp x xleh laa plak...sbb prut buncit....=)


dinnernya esok malam baru hari ni nak g mencari...
alamat nya mana2 baju yg ada jer rembat nnti.....maasa dah xde...dah tau pasal dinner ni dri 2mggu lpas kot...tp xkompom lagi nak pegi ke x...jd hari ni baru laa dpt kompomkan peginya....pe lagi...meraban laa nak cari baju.  aina   ada offer pinjam je bju adik dia...& td sempat test...ngam dgn aku...cuma colour tu lari sket laa...grey & hitam....klo dah xde sgt...aku pakai je laa nntinya...








No comments: