Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, December 13, 2011

sapa jual PB?






aku ni da terasa buncit sgt...
mmg da lama nak pakainya...
dan dah lama jugak suarakan keinginan tu kat en suami....
tp cuma persoalan...dan persoalan ja.....xtahan da aku pndang tang perut ni...
sampai ada yg penah tegur "peknen" ke....?
x sanggup aku da ni...


jadi kepada mana-mana penjual PB klo rasa nk menambah sales tu....sudi-sudikan


email : too50708@gmail.com
BB pin :235C2AE0

4 comments:

notti netti said...

wah..mesti ramai orang cari awak nak jual pb.

SiTi said...

k.net.....harap2 mcm tu la :-)

Azlieza Yasmien said...

Me... :) Mimie Yasmien.. 0126348501 or view me @ http://azliezayasmien.blogspot.com

Azlieza Yasmien said...

Me! 0126348501 or view my blog http://azliezayasmien.blogspot.com