Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, September 15, 2011

hati berbunga riang...

semalam last minit aku kata kompom dgn mr zuar aku nak ikut dia shoot weding kat penang...mr zuar g shoot aku g berjimbaaaa...!!!
yea...yae dpt gak ke penang setelah sekian lama x kesana...last g masa peknen kan zikry yg baru 1bln...aku g dgn mak sekali sbb nak tgk adik ku yg tgh sakit kat sna...muka nya bengkak dah smggu x g klass...

keputusan yg last minit...jadi persiapan puun lasy minit la kan...huhuh...smlm lpas balik dari bangi..kemas2 rumah sikit...dlm kul 11mlm aku tertido kat sofa depan....dlm kul 2pg tersedar....apa lagi operasi mempacking barang laaa...sbb kami akan bertolak mlm ni jugak...owhhh sguuh xcited tau....huhuhu






No comments: