Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 13, 2011

terbantutnya aktiviti ku

sejak 2 menjak ni aktiviti ku terbantut...nak berbisnes pun tersekat rsanya..byk customer tnya aku xterbalas @ x perasan...sbb fb di opis bru dah di set kan time rehat sja leh di gunakan...jd masa rehat mmg di guna kan sebetul2 nya utk berurusan n berbloging... time rehat pun ada msa nya x bleh on9 di sbb kan line tenet masih x stabil...manjang error je...nmpak nya lpass ni time malam je la aku dpt menjelajah blog...sambil berbisnes...


No comments: