Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, September 21, 2011

habis da....

dari bulan puasa hari tu aku ikut cite kasih alia...mr zuar pun terjebak skali...huhuu
sementara tggu berbuka...tu yg duk dpan tv...mmg kesian laa kat kasih & qabil...kena buang dgn mak tiri lpas tu kena culik plak dgn sindiket jual organ....nasib baik diorg dpt di selamatkan oleh org yg baik....

tp sygg....aku x dpt tgk apa jadi kat qausar & qistina....tgk2 smlm dah jmpa mayat je...
apa yg jadi sebenarnya...? episod last aku tgk pun masa abah diorg meninggal tu...ishhh x boleh jadi ni...kena buka TONTON laaa gamaknya


* tp kan...apa yg aku perasan fida (kasih) duk peluk dgn iqram dinzly(qabil)....ermmp mcm x patut je sbb dia bertudungkan.... tp tah laa tu msing2 nya tanggapan...terpulang laa kat dia...mybe nk menjiwai watak kut...aku ada jmpa gmbr dia x bertudung...tp x tau betul ke x itu dia...nnti aku try cri balik ye...





No comments: