Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, September 15, 2011

siapa nak RM FREE..????

kengkawan ku...siapa nak DUIT RAYA...!!!
meh sini bagi nama kat ku....

mood bercuti meluap-luap ni...tp masih x leh nak relaks2 skrg...kena dok pikir & wat preparation utk open house peringkat wilayah persekutuan....sesiapa yg g kl 24hb ni..leh la singgah sebentar kat titiwangsa....open for all....bwk je sesapa...makan free...

kad jemputan ni khas utk miskin tegar kat wilayah....dpt laa sikit sumbangan utk diorg...






3 comments:

syariza09 said...

kalau daku gi, dapat duit raya tak :D

SiTi said...

huhuhu....kena jd miskin tegar & reg kat e-kasih dulu bru dpt....

SiTi said...

kami ni sendiri x dpt bantuan...huhuhu pandang je la org dpt