Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, September 29, 2011

harga emas jatuhhhh.....!!!




aku bru je dpt panggilan kecemasan dr mr zuar...
cemas semacam je dia...igtkan apasal...rupanya dia sibuk ajak ke bank...katanya harga emas merudum...

aku yg tgh ada kt bangi tu terkocoh2 laa balik...nak kejarkan rate tu...
sbb katanya pg td price RM162...dan t/h tdi da jd RM169...

sebenarnya dri dulu kami ada niat nak membeli ...tp x tercapai akal mu....bak kata elyana...kira 1st time membeli  ni...msih baru lgi...kena rujuk dgn yg pakar laa utk next step...

jom tgk price terkini kat sini...


atau





No comments: