Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, September 21, 2011

Yeay…yeay…baju raya dah siap



Semalam balik je keja aku pun trus laa ke flat hijau kat putrajaya ni….nak g amik baju raya…mood pun da xde..ye la klo sbelum raya hari tu dpt berkobar2 laa jugak nak memakai nya…ni x tau laa bile nak pakai…kan aku penah cite hari tu aku tension dgn tailor  Sepasang baju je yg siapnya..pastu x ikut apa yg aku nak plak tu…tensi aku tau…

Nasib baik yg amik ni ikut arahan aku…pastu akk tu duk tnya laa aku…
Akk jahit              : kat mna beli kain cotton ni dik..?
Aku                        : kt Vietnam
Akk jahit              : cantik2 laa….g melancong ke?
Aku                        : ahh
Akk jahit              : kalau kat sini cotton Vietnam ni mahal kan
Aku                        : aah…                  

Amik ko….aku jawab nak x nak je…malas nak layan….balik umah tu aku cite la kat mr zuar..dia kata…”alaaa akk tu nak amik hati laa tu kot…dia kan dah buat salah..” mybe laa kot….tp kan baju dia sedap di pakai…selesa je…Cuma tu laaa…dia leh wat taik mcm ni…berpikir2 gak klo nak hntar kat dia lg….


 xtau nak pakai masa bile ni...silap hari bulan jadi baju raya haji



No comments: