Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, September 12, 2011

tetap di hati



yg lama tetap jadi pilihan zikry....tu la dia...kalau dah pandai memilih ni...baru 1st time dia wat perangai ni...selama ni apa aku sarungkan dia ikutkan jer...tadi masa nak tukarkan kasut dia puas aku buka zip zap kasut tu...dia pasang kan balik...2-3 kali dia mcm tu...last2 dia pakai gak laa kasut sempit tu...smpat da keluar2 jari2 kaki tu nak jgk di pakai nya...pakai laa nak asal kan zikry rsa selesa....

love u sayangg...!!!

No comments: