Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, September 29, 2011

tragedi september



Hari ni pagi2 aku dah kena kejut…dikejut kan oleh anak bujang ku yg sorang ni… dia bangun klo x silap aku kul 5…aku wat x tau je…dia pun tau awal sgt kul klo nak kejut kan mama ni…dlm kul 5.30 dia kejut aku…cuu..cuu.. smbil tarik tngan aku ke dapur…bile aku dah buat xmau minum plakkk dia…jadinya aku tinggal kan dia tgk tv & aku buat keja2 yg ptut…sidai kain…siapkan beg school zikry & bersiap…


Lpas je aku mandi…g laa jenguk zikry…tgk2 ini jadinya….runtuh sudah tembok besar cina ni….tah mcm mana dia buat pun aku x tau la…ganahhh sungguh anak ku ni…!! Sebelum ni yg kat dapur dia da runtuhkan…skrg ni baru puas hati dia sbb dua2 pagar dia Berjaya runtuhkan…bravooo laa syg…steady laa anak mama ni…slalu2 laa buat lgi ye syg…bg mama ni pening…. aiiiyakkkk









4 comments:

mummy_ayu said...

la....kuat tul hero dia...
abis runtuh dah pagar...

SiTi said...

minum MILO anda jd kuat & sihat...ehheheh

Ya ALya said...

berjaya zikry meruntuhkan yer.....

SiTi said...

berjaya jgk akhirnya....