Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 20, 2011

xtau mana nak rujuk...?

pada kengkawan yg xtau mna nak rujuk pasal panduan & perkembangan bayi..
jom kita LIKE page ni....AnakkuSayang.com

mmg byk yg di kongsikan...mcm2 maklumat ada...dari alam mengandung lagi....games pendidikan pun ada..
kalau nak tgk blog pun ada...anakkusayang.com


aku terjumpa sbb duk mencari nak ajar anak bercakap...sbb zikry smpai skrg masih x ckp...
tu yg buat aku risau ni...





No comments: