Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 1, 2012

Saya memasak di opis hari ni....!!!

Sepanjang puasa kali ni..mr zuar xnak langsung makan nasi...konon nya mcm thun lepas...nak diet konon...jadi mak buyung yg sorang ni je yg perlu makan nasi.... So Ramadhan kali ni mmg x berapa nak memasak... Byk membeli lauk je kat opis...beli 1 lauk cukup...kat rumah nnti just masak sayur sejenis....daaahh



Tdi turun ke cafe tgk lauk yg ada x memenuhi citarasa tekak ni...dgn pantas g amik kunci kereta trus berdesup ke pasar presint 8....hajat di hati nak masak udang masak lemak cili api....



Sampai je kat opis trus simpan udang dulu dlm peti sejuk.....memula nak siap buang kulit trus je...tp pikir berbau plak 1 opis nnti naya...so amik keputusan just settle kan sayur-sayur yg ada....so bukan laa memasak sgt...cuma potong memotong di opis jerr....huhuhuhu









*ermmmp...terpaksa la pulun bayam ni byk2 sbb HB rendah..asyik kena bebel jer dgn nurse

posted from Bloggeroid

4 comments:

syariza09 said...

hihihi...sib baik kt opis tu x der periuk belanga

SiTi said...

tu la kak...klo laa ada tu semua... siap da masak skali ni

::Deela:: said...

best tol opis ko nih...bos tarak ka?..

SiTi said...

time rehat beb.... leh laa buat operasi