Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, August 30, 2012

3 tahun dahh...!!





 V






V





V
 
 mama sayangkan abang  sepenuh jiwa raga mama...!!



selamat hari jadi..... selamat hari jadi....
selamat hari jadi.... zikry......
selamat hari jadi.........


3tahun dah anak mama ni... kejap betul masa berlalu... rasanya bru jer lagi duk kat labour room... 
dulu hanya tau nangis jer... tapi skrg... dah macam-macam perangai dia buat...apa-apa pun mama harap zikry jadi anak yg baik.... yg soleh....yang berjaya satu hari nnti... dan segal-galanya yang terbaik mama harapkan...



 saat -saat menunggu kelahiran mu zikry....








1 comment:

::Deela:: said...

Happy Birthday Zikry...pau mama ngan papa mainan best2 ye sayang...