Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, August 31, 2012

Happy birthday zikry...!!




Malam tadi kami 3 beranak kuar makan n terus selebret besday zikry.... Sambutan yang simple2 je... Just beli sepotong pecan butterscoth n sebatang lilin je n terus kami g ke saba` restoran cyberjaya.... Sambil tunggu order sampai kami nyanyi laa lagu besday utk zikry... Tahun ni dia da pandai nyanyi n tiup lilin...1 lagi perkembangan baru utk zikry... Alhamdulillah


Mula-mula dia nak makan kek tu trus tp dia batalkan niat tu sbb nasi arab kami dah smpai... X sabar-sabar dia nak makan..lama x makan kot... Dlu rajin gak kami ke sini... Mmg byk dia makan semalam... Da sampai rumah baru laa dia terkam kek dia tu.. Sikit pun x kasi mama dia rasa... Bile nak amik jer msti dia marah....huhuhu x pe la nak, makan laa selagi nak makan ye sayang....

posted from Bloggeroid

No comments: