Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, August 10, 2012

Mengidam....

tetiba terliur plak nak makan kek bile tgk page Baskin Robbins...
1st time makan kek baskin ni hampir setahun yg lepas.... sian kan, awok ni xde laa semewah mana nak makan benda alah tu selalu...



jadi semalam duk lepaskan gian kat secret resepi jer... 
sbb malas nak masuk ke alamanda tu.... kami pegi je SC kat Galeria Pjh.... berbuka kat situ & trus amik kek tu... idam nak makan kek pecan butterscoth tp dah abis plak.... sedeyyy tau... nak x nak amik white chocolate macadamia rupa sbb dia dah ala-ala pecan butterscoth ....


tq my sayang...sayang papa ketat-ketat !!! next week kita g makan kat baskin plak ye......  =)








No comments: