Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, August 6, 2012

pampers elak tali pusat baby...

bagus ni....
xde la tali pusat tu berdarah klo tertekan & bergesel dgn pampers jer kan... dan sekurang-kurangnya ada pengaliran udara kat situ...xde la terperap je...










pampers ni keluaran dari  BabyLove
mmg kualiti pun elok... sbb dulu penah pakai kan zikry pampers ni jugak... pelekat dia boleh pakai byk kali.... sama mcm PetPet


kalau nak free sample boleh KLIK SINI





2 comments:

syariza09 said...

skrg ni dh moden yer, mcm2 benda baru dh kluar..ok la tu dh ada diapers camni, x der la kuar darah lg

SiTi said...

tu laa mcm dah ada sekrang