Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, August 28, 2012

Selamat kembali bekerja...





hari ni baru la naik keja....
jadi mood bekerja da tentu-tentu belum ada lagi... sbb mood raya masih menebal...raya kan sebulan....
kengkawan lain suma dah update cite-cite raya kan.... tapi diri ku masih belum rasa nak start merepek pasal raya lagi.... jadi entry kali ni just nak wish kat kengkawan "Selamat Kembali Bekerja..." bg yg dah kerja la..... tp mesti ada gak yg smbung cuti direct 2 mggu smpai ahad ni almaklum la terselit plak cuti merdeka hari jumaat ni....





*jumaat sabtu ahad ni x de ke sesapa nak buat open house.... mak buyung ni rasa nak makan lemang lorrr...



No comments: