Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri








lagi beberapa hari jer lagi Ramadhan akan berakhir dan disusuli pula Syawal...
sekejap jer masa berlalu.... 

di sini saya ct selaku penulis kat blog Zuarcity ni ingin memohon maaf sekiranya sepanjang ber"blogging" ni ada mengguris mana-mana pihak yang membacanya....dan segala TER yang ada...


Esok yang jauh-jauh mesti dah ada yang start cutikan..... jadi berhati-hati di jalan raya yer semua.... moga selamat sampai ke destinasi...masa raya nnti makan pun perlu beringat yer... jgn terlebih makan pulak ye...




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


MAAF ZAHIR & BATIN






2 comments:

Ena said...

selamat menyambut hari raya siti & family..

DIDOT said...

singgah cni..nice blog n stories..selamat ari ry..;))