Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, August 6, 2012

Sampul 'angpow' da siap......!!!

Tahun ni terasa nak wat sampul sendiri...jd puas laa google cara-caranya....tp hampa...ada 1 blog ni ajar buat template kt photoshop...tp dah berkali buat x lepas-lepas jugak.. Sudahnya tnya kat member opis leh tlong buatkan x...designkan suma nnti bayar la sikit.....sbb dia mmg duk buat part time design2 ni....


Tetiba ada sorg yg bersuara....'alaaa xyah la bayar kat dia....akk ada softcopy tu....' hah.. Awak pun pe lagi nak je la, bnda free kan rembat je...




Ni je la yg mampu di buat....x kretip laa nak tambah itu ini....ni just copy paste jer gmbr kat google....huhuhu



* sampul beria nak buat...isi nya pun masih belum ready lg tu....
posted from Bloggeroid

2 comments:

mummy_ayu said...

wah..cantik tu..meh la share2..

SiTi said...

biasa2 jer kak...ok kak nnti ct share...klo nak yg simple leh bg email...ct email kan