Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, August 9, 2012

Zakat Drive Thru....

macam-macam dah kan sekarang.... bukan MCD di jer ada tau....ni semua utk memudahkan kita bagi menunaikan kewajipan..
Zakat Drive Thru yg pertama di buat tahun ni ada di putrajaya yang di perkenalan kan Majlis Agama Islam Wilayah



Tempat 
Berdekatan Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin (Masjid Besi)


Masa
9.30pg - 5.30ptg
(Kecuali Hari Jumaat)




org-org putrajaya.... yg mana x bayar lagi leh laa trus pegi sini.. xde alasan lagi nak kata "susah parking..."





No comments: