Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, August 6, 2012

sapa nak angpow.... angkat tangan !!!










oppps pembetulan....
softcopy "angpow" saja yer.... bukan beserta isi tau...



ok kalau ada kengkawan yg berkenan & rajin nak buat sendiri meh tinggalkan email kat komen entry ni ye....dan ada gak satu lagi cara....ni bg yg rasa dah terer dgn photoshop leh laa guna yg ni...lagi advance nak edit...mcm2 gmbar leh masukkan....






* xnak masukkan pic sendiri kat sampul sbb saya pemalu orgnya...eheheheh lg satu rasa sedey bile nnti budak2 dpt sampul tu diorg koyak-koyak kan je sampul tu........ tambah2 klo kat depan kita diorg buat






3 comments:

mrs shahrul said...

salam..only silent reader..
nak mintak softcopy angpow boleh dok

SiTi said...

wasalam.... leh bg email x ct email kan

Anonymous said...

salam...berminat nk buat angpow sendiri...ni email saya syuzaifa@yahoo.com...

Thanks.