Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, August 30, 2012

Darah sebotol @25 weeks





semalam g checkup... dtg2 jer terus je misi tu bagi botol ni





ni dah kompom-kompom laa kena amik darah sebotol.... sbb masa checkup yg lepas misi bising... HB ni asyik x stabil...awak igt dia nak tgk dulu HB ni dulu ok ker x... rupanya terus jer dia nak amik sebotol darah ku... dan keputusan nya HB ku ok jer 11.2 kira paras border la.... dia x leh kurang dari 11... buat rugi darah je bg kat diorg tu... dah laa kena cucuk dua tempat... pastu siap kena godek2 lagi dgn jarum besar tu.... sebab nya urat2 tu halus sgt jd susah nak amik darah... dan mmg ni laa masalah nya klo tiap kali nak amik darah... mmg akan beberapa kali laa badan ni kena cucuk, x penah nya sekali cucuk terus dapat darah nya...



cucuk kat jari tu laa yg paling skit... sbb kat area tu xde daging... haiii nak wat cmne sbb urat kat atas tu halus2 belaka....



 masalah HB settle smlm... tp kena tegur plak dgn misi sebab berat naik 3.4kg dlm masa 2 mggu.... hamik ko penangan raya.... dah kena warning klo naik banyak gak lpas ni kena minum air gula plak... haiiishhh klo bleh nak di elakkan jugak minum air gula ni...errmmp tp nak wat cmne.... selera ni adaa jer... pastu lapar memanjang.... makan jer la xkan nak tahan-tahan kan...











 * petua nak naik kan HB yg baru di cuba utk check up kali ni makan jambu batu hari-hari.... alhamdulillah naik gak... sbb sebelum ni makan bayam still x ok HB ku... jd lpas ni semggu nak check up kena makan jambu batu la tiap2 hari...


No comments: