Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, August 2, 2012

Hasil potong memotong semalam




kan semalam tetiba rajin nak ke pasar
jadi balik kerja smlm bukak tudung teus ke dapur....siap2 apa yg patut trus g mandi dlu...selesai mandi baru laa proses memasak bermula.... alaa stakat 2 jenis lauk je...tu pun utk diri ku sorg je yg makan... zikry pun mmg x sempat nak dilayan.... minta tolong mr zuar yg handle....mandikan dan buh bio-oil kat satu badan.... nak bagi hilang kan parut2 chicken pox dia tu...









 ni la jugak lauk yg di makan sahur pg tadi... dah selesai jer basuh pinggan.... tetiba....
blruuuweekkkk........ muntah balik segala isi perut ni ha.... alahai nak makan balik da x sempat da... sudahnya kurma 3 biji jer yg sempat nak isi perut tu balik....hari ni kat opis... mmg perut x berhenti kruuukkk kreeekkk......kruuukkk kreeekkk...... hope leh laa tahan sampai berbuka karang....


2 comments:

syariza09 said...

alahai..harap2 dpt bertahan yer..cayok..cayok

SiTi said...

stakat ni masih bertahan lg