Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 4, 2012

Siapa izreen azminda ? hantarannya RM19,001




cantikkk kan... agak-agaknya cam x sapa nih...?


























dia ni laa.... haa x cam lagi...? cer tgk pic bawah ni plak



























haaaa dulu dia ni bercinta dgn si johan ni..... & dia gak berlakon dlm JUVANA tu



izreen ni dah selamat menjadi isteri org pada hari khamis lepas... 30/8/12 (sama dgn besday zikry la....)
dan , majlis persandingan dia pula keesokkan hari nya di Holiday Villa, Alor Setar

jom kita tgk antara gmbar dia

tahniah buat am dari BungaStudio PHOTOGRAPHIX yg dah menjadi official photographer mereka  dan buat Azura Couture yg membuat baju izreen & pasangan












kalau nak tgk lagi gmbar izreen & suami Muhamad Riza jom tgk kat sini









No comments: